onsdag 22 maj 2013

Skärpning

Har varit lite dåligt med aktivitet på den här bloggen ett tag. Nu ska jag skärpa mig. Höll min sista Hem- och skola föreläsning för ett tag sedan. Som jag tidigare nämnt slutar jag med dem eftersom jag inte längre jobbar med daglig kontakt med barn och ungdomar. Jag tycker det finns tillräckligt med folk som föreläser och sitter i tv-soffor med berättelser om hur det varit nångång och hur de tror det är utan att ha nån kontakt med verkligheten. Det behövs jag inte till. Räcker att man öppnar första bästa tidning för den saken. Eftersom det är en hel del såverkar det inte som om jag kommer att hinna få ner allt på en gång. Därför kommer  jag att dela upp inläggen i lämpliga delar baserat på den presentation jag använde de sista gångerna. Så småningom kommer allt att finnas här.
2 kommentarer:

Jessica Parland-von Essen sa...

Å, vad synd, just får sådan där undermålig journalistik och underliga fördomar behövs du och ditt arbete ju för att kämpa emot... Hoppas du ändå hänger med i Inkludera Flera, AnkSoMe och så :)

Joakim Granqvist sa...

Jovisst. Mitt "tillbakadragande" gäller enbart detta område med föreläsningar specifikt om barn och unga. Annars tänker jag nog hänga med.