tisdag 29 januari 2013

Mobilt kontor

Plockade med en Samsung pekdator från jobbet för att ha med på Bett. Visst är det praktiskt sätt att ha allt i fickan. Ska komma med en London/Bett app-recension efter resan. Reagerade även på att den knappt två år gamla plattan har ett versionsnummer på Android som är mycket lägre än det nyaste. Går inte att uppdatera. Vad betyder detta för skolor som köper och hittills inte haft så snabb takt på förnyelsen? Kommer de att sitta på föråldrad utrustning snabbare eller helt äntligen få lite snabbare takt på förnyelsen av utrustningen? Kanske jag får svar på frågan underveckan.

4 kommentarer:

llaurén sa...

Har du ett mobilt tangentbräde med dej oxå?

llaurén sa...

Har du ett mobilt tangentbräde med dej oxå? Det finns en gräns hur produktiv man kan vara med en platta om man inte får skriven data in i den i snabbare än "pekfart".

llaurén sa...

Aj dubbel kommentar? Nå, sånt är det med teknologi.

Och vafför vid Odens skägg ska jag skriva in en Captcha för tredje gången? Är det för att jag inte ska skriva poänglösa inlägg som detta?

Joakim Granqvist sa...

Använder inte tangentbord. Med swype (http://www.swype.com/ ) lyckas jag hålla en skrivhastighet som inte märkbart skiljer från "tangentbordshastighet". Skulle jag vara tvungen att släpa på kringutrustning till plattan skulle stor del av nyttan försvinna.
(Jag måste kolla upp detta spam-filter inom kort.) Frustrerande som det är nu.)